Tarjoamme ammattilaisille tuotteita ja palveluja paikallisesti. Meiltä saa laadukkaita ja kestäviä keittiö- tai kylpyhuonekalusteratkaisuja yksittäisiin kohteisiin tai suuriakin hankekokonaisuuksia. Lisäksi tarjoamme yksittäisiä kalusteita ja tarvikkeita heti noudettavaksi tai lyhyellä toimitusajalla. Noutovarastomme täydentyy kysynnän mukaan.

Meiltä kestävät kalusteratkaisut vuokrahuoneistoihin standardimitoituksella, jolloin esim rikkotuneita kalusteita voidaan uusia helposti samanlaisilla osilla.
Käytämme ainoastaan kestäviä BLUM -heloja ja mekanismeja, joihin luottavat johtavat kalustevalmistajat kaikkialla maailmassa.

Lue lisää Blum (eng)

Pyydä meiltä tarjous uudiskohteeseen, oli se sitten pieni tai iso hankekokonaisuus. Kaikki kalusteemme tulevat tunnetuilta, pitkään toimineilta valmistajilta ja soveltuvat vaativaankin makuun.

 

Linjasaneerauksen yhteydessä moni haluaa uudistaa keittiönsä samalla, kun huoneisto on remontissa. 
Tarjoamme taloyhtiön osakkeenomistajille yhteishankintana edullisen mahdollisuuden keittiö, ym remonttiin. Mitä useampi tilaus, sitä edullisempi hinta.

Meiltä saa nopeasti joko suoraan varastosta tai tilaamalla kaikkia keittiön tai kylpyhuoneen kalusteita ja tarvikkeita. Pidämme varastossa menevimpiä tuotteita, kuten kosteudenkestäviä allas- tai kuivauskaappeja, valaisimia, laatikoita, saranoita, jätemekanismeja, jne… 

Monessa maassa esim liesivahti on pakollinen huoneistoissa. Meillä suomessakin useat yritykset tai laitokset asennuttavat jo liesivahdin ja/tai vesivuotohälyttimen jokaiseen huoneistoonsa tai vastaavaan.
Pyydä meiltä esittely ja tarjous laitteista ja niiden mahdollisuuksista.