fbpx

Kylpyhuonekalusteet Hamina, Kotka, Pyhtää ja Kouvolan talousalueilla

KOTIMAINEN OTSOSON ON PALVELLUT SUOMALAISIA KOTEJA JO 20 VUODEN AJAN

Otsoson Oy on keittiö- ja kylpyhuonealtaiden, kylpyhuonekalusteiden sekä valopeilien valmistaja, maahantuoja ja tukkuliike. Olemme palvelleet suomalaisia koteja kestävillä ja hyvännäköisillä tuotteilla jo 20 vuoden ajan.

Laaja mallistomme on suunniteltu suomalaisten kylpyhuoneiden ja keittiöiden tarpeita huomioiden. Valtaosa Otsosonin kylpyhuonekalusteista kootaan Suomessa. Käytämme kotimaisia tasoja, runkoja ja ovia. Kotimaisen kosteudenkestävän runkolevyn lisäksi käytössämme on edistyksellinen AirTec-reunoitustekniikka, jonka avulla saumoista saadaan paremmin kosteutta kestävät. Kaikki kylpyhuonekalusteet toimitetaan valmiiksi koottuina.

Kodin altaiden ja kiintokalusteiden tulee kestää arkea. Panostamme korkeaan laatutasoon, toiminnallisuuteen ja kestävyyteen. Otsosonin kylpyhuonekalusteiden vetolaatikot jaksavat ihastuttaa käyttäjäänsä vuodesta toiseen. Suomessa kootuissa kalusteissamme käytetään itävaltalaisen Blumin korkealaatuisia heloja. Tunnistat nämä tuotteet merkistä BLUM tuoteluetteloissamme ja sivustollamme. Valitsemalla Suomessa kootun Blum-kalusteen voit heittää hyvästit koliseville oville ja vetolaatikoille ja nauttia aamuistasi rauhassa!

Tavarat toimitetaan Otsosonin varastolta Outokummusta ja konttorimme sijaitsee Espoossa. Tuotetuki löytyy tarvittaessa läheltä. Otsoson on helppo ja turvallinen valinta suomalaisille kodin sisustajille.

KYLPYHUONEKALUSTEET
Kylpyhuonekalusteet
Luoto_710
Kylpyhuoneen altaat
suihkutilkalusteet
Suihkuseinät
suihkusetit-nosto
Hanat ja suihkusetit
Lataa tästä esite ja hinnastomme