Linjakas muotoilu kohtaa tinkimättömän käyttömukavuuden; valitse mieleisesi monista eri materiaalivaihtoehdoista ja lisävarusteista. Korkealaatuiset ja huolella valmistetut laatikostot tomivat moitteettomasti kuormitettuinakin. Kaikissa malleissa on erittäin vakaa, kevyt ja äänetön liukuminen sekä useita kokoja ja lisäosia erilaisiin säilytystarpeisiin. Voit valita useista kantavuus- sekä laitavaihtoehdoista.

OMINAISUUDET

• METABOX- laatikot ovat epoksimaalattua terästä (valkea R9001). Laatikoihin on saatavissa lisävarusteena BLUMATIC sulkuautomatiikka ja uloslukitustoiminto. Kiskot ovat ohjaavia, joten liukuminen on vakaata.
• Laatikko kestää dynaamista kuormitusta 25 kg.
• Vakiolaatikosta saadaan sisälaatikko erillisellä sisälaatikon etusarjakiinnikkeellä. Etulevy valmistetaan esim. samasta materiaalista kuin laatikon pohjalevy. Runkokiskon poraus säilyy ennallaan samoin kuin laatikon muut ominaisuudet.

OMINAISUUDET:

Laatikon avaamisen mukavuutta pidetään itsestäänselvyytenä, mutta näinkin yksinkertaisen asian takana on runsaasti tekniikkaa.
Kaikissa TANDEMBOX-laatikoissa on integroitu BLUMOTION-vaimennus, jonka ansiosta laatikko sulkeutuu äärimmäisen pehmeästi.
BLUMOTION sopeutuu kuorman painoon säädellen liikkeen aina optimaaliseksi.  Laatikko kestää dynaamista kuormitusta 30 tai 50 kg.

EDUT:

1. TOIMINNALLISESTI VAKUUTTAVA
Tandembox on kestävä ja vakaa laatikko. Se vetää itsensä pehmeästi kiinni BLUMOTION-vaimennuksen avulla. Kiskon liuku on kevyttä ja hiljaista.
2. LAADUKAS JA KESTÄVÄ
Itävaltalainen Blum lupaa vetolaatikoillensa peräti 100.000 avautumiskertaa.
3. KOKONAAN ULOSTULEVA
Tandembox-laatikko on kokonaan ulostuleva. Myös perimmäisiin tavaroihin on helppo ulottua. Laatikko on tukeva eikä repsota vuosienkaan käytön jälkeen.
4. TYYLIKÄS MUOTOILU

OMINAISUUDET

• Nykyaikainen design ja pelkistetty muotoilu; sivun paksuus on 12,8 mm ja korkeus 90 mm
• Kantavuus 40 kg, 70 kg kisko ja pidempiä mittoja tehdastilauksena.
• Värit; Orion-harmaa ja Silkinvalkea
• Integroitu BLUMOTION

LINJAKAS MUOTOILU
Legraboxissa on pelkistetyt ja suorat laidat.
Sivuprofiilin paksuus on ainoastaan 12,8 mm.